Allergiklinikken Sorø

Align indlægssåler er en ny indlægssål som er en patenteret og innovativ nyhed indenfor indlægssåler, som er udviklet af en amerikansk fysioterapeut og opbygget via tre-punkts teknologi. Indlægssålerne er med til at reducere over-pronation og over-supination, dvs. når vi går ”skævt” på fødderne, indad eller udad, og lindrer dermed mod smerter i fod, ankel, knæ, hofte, ryg og nakkesmerter. Dvs kan hjælpe ved platfodethed, nedsunken forfodsproblemer, skævt bækken, hvor man har "et ben, der er længere end det andet". Er kroppens linier skæve, kan det give problemer i ankler, knæ, hofter, bækken, lænd, skuldre og nakke, da vi så belaster forkert.

Indlægssålerne har 3 støttepunkter omkring hælen, så vores fod igen kan begynde at arbejde aktivt og få styrket fodens muskler. Er man platfodet eller har nedsunket forfod, køber vi typisk indlæg, som passivt klodser op under eks. svangen eller under forfoden, uden dette dog styrker eller afhjælper fodens muskler, som stadig ikke trænes.

Med Align indlægssåler træner du din fod igen, så den får en bevægelig svang og en stærk fod, man kan sige, at Align såler gør fødderne aktive og forbedrer kredsløbet i foden.

Pris pr. par  kr. 399,-

 

 

 

 

60 dages fuld returret

Allergiklinikken er forhandler af Align Footwear og giver selvfølgelig 60 dages fuld returret.

– du kan trygt købe og returnere hos Allergiklinikken Sorø.

Du kan frit sende retur

Der er 60 dages fuld returret. Ønsker du at returnere en vare, skal denne være Allergiklinikken Sorø  i hænde inden 60 dage efter modtagelsen. Varen skal returneres i original emballage og vedlagt kopi af faktura.

Du skal selv afholde omkostninger, der er forbundet med at returnere varen til Allergiklinikken Sorø.

Ansvaret for at returvarer når frem til mig i ubeskadiget stand, påhviler dig. Husk at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret til mig. Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter jeg den uden omkostninger for dig. I så fald skal du senest 8 dage fra modtagelsen informere mig om fejlen og returnere varen i original emballage, vedlagt en kopi af faktura.

I de fleste tilfælde sender jeg dig en ny vare. Er dette ikke muligt refunderes hele beløbet. Reklamationsretten er i øvrigt i henhold til købelovens regler.

Retur- og reklamationsvarer skal sendes til:

Allergiklinikken Sorø

Borødvej 9

4180 Sorø

Tlf: 2161 9384

Sålerne koster 399 kr/par.

Føres fra størrelse 32 og op.

Pris for en konsultation i forbindelse med udmåling og udfindelse af korrekt størrelse sål, uden køb af såler i klinikken : 100 kr.

Konsultation i forbindelse med køb af såler er gratis.

Kontakt klinikken for aftale, hvis du ønsker at købe såler på tlf 2161 9384.

Priser er ink. moms.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk