Allergiklinikken Sorø

Her kan du læse beretninger/tilbagemeldinger fra nogle af klinikkens klienter.

 

2016

Klientberetning fra ung pige 19 år, ramt af bivirkninger fra HPV vaccinen:

I 6. Klasse besvimede jeg, og siden da har jeg været svimmel og haft koncentrationsbesvær. Den første besvimelse skete tre uger efter den sidste HPV-vaccine. Derfor tænkte vi hurtigt at det havde en sammenhæng. Siden da har vi prøvet alt for at få bivirkningerne væk. Øjenlæge, ørelæge gange 2, neurolog, scanning af hoved, været med i et pigeprojekt på Roskilde sygehus etc., men ingen har kunnet gøre en forskel. Dette kunne Connie!

Med nåle og computerprogram er svimmelheden faldet, og jeg er blevet mere frigjort i min måde at leve på, da jeg ikke skal have svimmelheden i baghovedet mere. Jeg vil klart råde andre, som står i samme problem som jeg, at prøve Connie. Hun tager det i dit tempo, og er altid glad, snakkesalig og imødekommende. Det jeg ikke troede nogen kunne, har Connie gjort!

Sarah, 19 år

 

Som mor har jeg ”stået” på sidelinjen, og set min datter haft det rigtig skidt i omkring 6 år.

Det startede med besvimelse efter sidste HPV-vaccine.

Kvalme, konstant svimmelhed, koncentrationsbesvær, mange undersøgelser og sygehusbesøg, opstart af HPV-udredning, kranio-sakral-terapi, Vega-test – alt uden nogen form for ændring.

MEN da vi kom til Connie begyndte der at ske noget!

Allerede efter 5 gange begyndte svimmelheden at forsvinde i små perioder,

Connie har hjulpet Sarah til igen at være en glad, åben og sprudlende pige på 19 år.

Connie er en glad, smilende og meget tillidsfuld behandler, som meget stærkt kan anbefales!

 

En MEGET glad mor

Bente

 

Juni 2015

Behandling af Epiretinal Fibrose hos 57-årig kvinde.

I løbet af 2011 konstaterer jeg tiltagende synsproblemer især relateret til uklart og let forvrænget syn på højre øje.Egen øjenlæge konstaterer i foråret 2012, at der er en skade på højre nethinde og anbefaler, at det udredes på hospital. Via privat sygeforsikring konstateres, at sammenfald af glaslegemet i højre øje har revet delvist hul på nethinden. Der er ikke tegn på grå stær. Jeg henvises til Glostrup Øjenklinik, hvor man på scannebilledet kan se arvævsdannelse på nethinden, Epiretinal Fibrose, som har forsaget den nedsatte synsstyrke. Jeg kan med briller læse 3. linje på synstavlen. Jeg bliver frarådet operation pga. af forøget risiko for komplikationer og fordi mit venstre øje er fint. Jeg skal til gengæld følges af egen øjenlæge hver 3. måned for at holde øje med pludselig forværring.Efter diagnosen surfer jeg på nettet og finder frem til John Boel Junior og hans Acunova-teknik. Jeg er til forundersøgelse i september 2012, hvor John fortæller, at han ikke har prøvet at behandle Epiretinal Fibrose, men at han mener, det er et forsøg værd. Vi aftaler derefter en uges intensiv behandling i Aulum i oktober. I løbet af ugen oplever jeg en lille forbedring af synet og vælger derefter vedligeholdelsesbehandlinger hos en lokal akupunktør, Connie Lundsberg en gang om måneden. I en periode dog suppleret med intensiv behandlinger hver anden dag i 2 uger.

I november 2012 konstateres skade på venstre øjes nethinde grundes kollaps af glaslegeme med let synsnedsættelse til følge. Jeg kan stadig køre bil, men kører kun i dagslys.

I oktober starter jeg på uddannelse og må konstatere, at jeg har store samsynsproblemer og at jeg ikke kan følge med i, hvad der foregår på tavlen.

Februar 2014: Mit syn er blevet markant forværret. Egen øjenlæge konstaterer grå stær på højre øje. Jeg bruger nu ”indendørs solbriller” med enten gule eller auberginefarvede glas, da jeg er blevet ekstremt følsom over for al slags lys.

April 2014: Egen øjenlæge henviser mig til operation for grå stær op Glostrup Øjenklinik. Der er 7 måneders ventetid. 

Juni 2014: Jeg kan ikke køre bil længere.

November 2014: På Glostrup Øjenklinik konstaterer man, at jeg nu har en synsstyrke på højre øje svarende til minus 15 og så store samsynsproblemer, at man vurderer, at jeg har alt at vinde og intet at tabe ved operation. Man vil operere for grå stær og afvente udfaldet af denne, inden man opererer for arvævsdannelsen. Jeg får at vide, at på baggrund af tidligere undersøgelse kan jeg i bedste fald håbe på at få 40% syn tilbage efter begge operationer.

Jeg opereres d. 26.november 2014 for grå stær og er til kontrol d. 27. november 2014. Ved kontrollen konstaterer øjenlægen med stor forbavselse, at jeg nu har fået 80% syn på det opererede øje. Da jeg er til kontrol d. 9/12 2014 ser det fortsat godt ud. Scanning af nethinden viser, at det ikke er nødvendigt med operation. Besøg hos optiker i slutningen af januar 2015 viser, at jeg med nye briller igen har 100% syn på højre øje. Venstre øje viser 80%.

2. juni 2015: Første kontrol hos egen øjenlæge. Han konstaterer forbavset, at mit syn er supergodt. Han scanner begge nethinder og sammenligner med de tidligere scannebilleder fra 2013. Arvævet i højre øje er forsvundet i synsområdet. Man kan stadig se det i periferien, men han forklarer, at det ikke betyder noget

for mit syn. Overfladen på nethinden er ikke længere hakket, men pænt jævn, ligesom de små cyster på nær en er forsvundet. 

I hele perioden har jeg taget særlige vitamin- og kosttilskud. Connies støtte og behandlinger har været med til at holde modet oppe – også da det helt bogstaveligt så sort udJ

Jeg har tænkt mig at fortsætte med behandlinger en gang om måneden for at styrke mine øjne og forhåbentlig have et godt syn resten af mit liv.

Stresscoach Susanne Hovmand-Lyster

Juni 2014

Jeg har behandlet Ottar, en frisk herre på 68 år, som stadig er aktiv med egen virksomhed, hvor han er afhængig af sit syn. Han har våd AMD og går jævnligt på sygehuset, hvor han får indsprøjtninger i øjnene for dette. Hans syn var inden behandling, så han ikke rigtig kunne læse, hvilket gjorde, at han ikke kunne betjene sine kunder. Han går nu til vedligeholdende behandling en gang om måneden, og synet er nu så godt, at han kan arbejde igen. God sommer..

April 2014

Øjenpatient Harry 89 år: Jeg har behandlet Harry, en frisk rar ældre herre på 89 år, men som desværre kun har 4 procent syn tilbage på grund af våd og tør AMD. Det er ikke meget syn, og bare en lille forbedring betyder meget. Lægerne kan ikke gøre mere for ham, og før behandling kunne han ikke se synstavlen med højre øje, selvom han stod lige foran den. Efter 12 behandlinger kan Harry nu ned højre øje se 7. Linie og er forbedret 2 linier med sit venstre øje. Det han får ud af det er, at han nu kan se bedre i dagligdagen, blandt andet kan han se, hvad klokken er på sit armbåndsur, hvilket han ikke kunne før. Min fornemmeste opgave er nu at forbedre synet så meget som muligt, og derefter at bibeholde forbedringen.

Maj 2011

Øjenakupunkturbehandling, Sonja Andersen, 63 år opereret for grå stær for ca 2 år siden.

For ca ½ år siden blev hendes syn igen dårligere, og hun kunne ikke læse uden briller og havde problemer med langsynet. Hun blev kontrolleret ved øjenlæge for efter stær, hvilket hun ikke havde. Behandlet med øjenakupunkturbehandlingen, ialt 20 behandlinger. Inden behandlingen påbegyndtes, testet på øjentavlen, her kunne hun ikke læse 2. sidste linie og på 3. sidste linie kunne hun se nogle af bogstaverne.

Efter 2. dagen i forløbet oplyser hun, at hun kan læse uden briller, og efter endt behandlingsforløb igen testet på synstavle. Her kunne hun læse alle linier uden briller, hun kan læse uden briller, også det med småt i telefonbogen. Langsynet er en anelse forbedret.

 

Problem: Hælspore gennem lang tid, kvinde; Nina Øder Larsen, behandlet med AcuNova, akupunktur.

Hun har været generet af en begyndende hælspore/inflammation i senen under foden i højre hæl gennem lang tid med smerter fra opvågnen om morgenen, hvor smerterne skiftevis kom og gik. Belastet ved fysisk aktivitet. Hælsporen endnu ikke "forbenet", men meget smertefuld, med smerte beskrevet som smerte 6 fra 0-10.

Nina har fået 4 behandlinger i alt indtil nu, med nogle dages mellemrum, og er nu smertefri, selvom hun absolut ikke har skånet sin hæl, tværtimod. Hun dyrker adskillige fysiske aktiviteter, og har nu ingen smerter i hælen.

 

2010

Smertebehandling ved brug af Acunova.

Navn Sylvia Oreifig, kvinde 41 år.

Sylvia har gennem de sidste 2 år haft tiltagende smerte i muskel på venstre overarm ved bestemte bevægelser. Hun vurderede sin smerte til ca 6 på en skala fra 0-10. Hun havde haft konsulteret sin læge. Som udgangspunkt aftaltes 5 behandlinger i træk.

Efter den første behandling vurderede hun smerten ved de sædvanlige bevægelser til ca 3.

2. Behandling dagen efter. Efter denne behandling vurderede hun smerten til tæt på 1, næsten ingenting. Der aftaltes en 3. behandling dagen efter.

3. Behandling dagen efter. Om morgenen oplyste hun, at smerten var væk. Det aftaltes, at hun alligevel fik den 3. behandling for "opfølgning".  Klienten smertefri, de sidste 2 aftalte behandlinger ikke foretaget.

Maj 2010.  Lisbeth  43 år. Allergi.

Som 14-årig ved priktest konstateret allergisk overfor birk, græs og bynke, krydsreaktion overfor hasselnødder ved kløe i svælg. Symptomer:tilstoppet næseslimhinde, kløe i øjne og ører og svælg, nysen samt træthed. For ca 10 år siden var hun helt rød i det inderste af øjnene og brugte herefter håndkøbsmedicin næsespray samt tabletter. Ved kinesiologisk test faldt hun på de nævnte pollen, ligesom hun havde belægninger på tunge og faldt på candidatesten.

Hun har nu været på kuren i lidt over en måned og fortsætter med aloe veraen indtil det slipper op, og hun har ikke fået den psykiske behandling endnu. Hun ynder at campere i weekenderne og har været afsted allerede flere gange i år. Indtil videre er hun symptomfri trods høje birkepollental, ingen reaktioner endnu og ingen træthed. Tilmed har hun tabt sig en buksestørrelse, ca 5 kg. Hun venter og ser, om hun får reaktioner, før hun får den psykiske afbalancering.

Opdatering pr 070710: Trods græssæsonen er igang, er der stadig ingen allergisymptomer, hun har taget aloe vera og hvidløg som vedligehold en periode efter helsekuren.

 

Kvinde 46 år, allergi for alle gængse pollen samt katteallergi fra tidlig alder. Symptomer: Kløe i øjne, løbende øjne samt løbende næse. Derudover astma ved løb, samt en række fødevareallergier. 1. behandling. 

Ved behandlingen testede jeg kinesiologisk, at hun havde problemer med candida i tarmfloraen, hvorfor hun blev anbefalet en helsekur. Derudover behandlede jeg for hasselallergien, og efter behandlingen testede hun stærk for de andre pollen, hun før var svag på. Hun havde heller ingen reaktion, da hun fik kontakt med pollenet.

Jeg behandlede derefter for katteallergien, og herunder så hun situationen som 6 års barn, at hun stod i sine forældres stald, hvor hun så en kat komme i klemme i en maskine. Hendes far fik katten ud, men den døde. Denne oplevelse havde hun ellers aldrig haft tænkt på siden.

Efter behandlingen fik kun kontakt til kattehårene uden reaktion overhovedet, symptomerne plejede ellers at komme hurtigt. Hun kunne ligeledes prøve at besøge nogle mennesker med katte, som hun ellers plejede at undgå.

Efter 4 dage tog jeg kontakt til hende for at høre, hvordan det gik. Hun havde dagen efter behandlingen besøgt sin søster, der havde katte og killinger, og hun havde kælet med dyrene i ca ½ time uden at få nogen reaktioner overhovedet. Hun kunne ligeledes spise gulerødder og mandler uden at få kløe i gane og svælg som sædvanligt.

Hun var startet på kuren, og havde i tillægsbonus tabt sig 2 kg på 3 dage, og hun oplyste ved behandlingen, at hun normalt havde svært ved at tabe sig.

Opdatering af denne case pr 070710: Klienten har ialt fået 4 behandlinger, og er nu fri af sin allergi, hun har ingen symptomer mere, hvilket jo er dejligt. Hun har i mange år haft astma, og havde stadig lidt astmasymptomer ved løb og træning, hvor hun måtte bruge inhalatoren. De sidste 3 gange hun har løbet, har hun ikke haft brug for inhalator, hvilket jo må tolkes som god fremgang af kroppens egen helbredelsesproces.

Opdatering pr 180810 Helt fri for allergi og astma, ingen astma ved løb og træning.

 

25082010

Kære søde Connie. Mange tusinde tak for din dejlige professionale hjælp samt rådgivning ved mit stress! Super med hjælp fra EMWAVE vidunderlig lille maskine. Du er bare en fantastisk kvinde,så livsklog og dejlig at man kun kan være super glad for at være hos dig. Jeg takker dig meget for at intro. EMWAVE for mig.Det kan kun siges med få ord PRØV DET SELV....Smertefrit og kun mærke sig selv, samt lytte til de små lyde fra EMWAVEmaskinen og din stemme, ja og stress forsvinder:)Endnu engang tusinde tak Bente R.Super hjemmeside...

28082010

Gitte Hansen.

Hej Connie.
Da jeg startede på helsekuren for en måned siden tog jeg dagligt smertestillende medicin (1600 mg 1-3 x dagligt ),og havde gjort det i flere år. Jeg stoppede med den smertestillende medicin da jeg startede på helsekuren og har ikke taget dem siden. Jeg mærkede hurtigt en mærkbar ændring i kroppen, et meget større overskud både fysisk og psykisk.
Hilsen Gitte

03092010

Grethe Lundsberg

Kære Connie.
Mange tak for dit gode initiativ til at arangere en temaaften ,d.31/8, om Helse og velvære. Et 'minitræf' for uvidende og nysgerrige piger/drenge. Det blev en rigtig interessant aften, hvor vi hørte om, og gennemgik, Ole Larsens 12 punkts hovedpineprogram, som mærkbart forøger ens energi og glæde. Derpå gik Connie igang med at blindteste medbragte kosttilskud, egne produkter fra Forever og 'kurens' enkelte bestandele (læs mere om kuren på hjemmesiden. Connie tester med kinesiologi, hvilket hun er overordentlig kompetent og hurtig til. Faktisk kan jeg kun anbefale, at lære mere om denne medicinløse behandlingsform. Eventuelt med et 'hjemmeparty', hvor man har kaldt en 6-8 venner sammen .Connie kommer gerne og fortæller. Og det er altså ikke småting hun kan klare. Både store og små problemer er der råd for. Start med at læse hjemmesiden.
Mange hilsener grethe

 

06092010

Tonnya.

For 2-3 år siden fik jeg nys om et firma det hed Emwave - de havde software som kunne aflæse 'hjertefrekvenser' og dermed stress mv. Jeg fik ikke gjort noget ved det men det gjorde Connie :)) og jeg fik prøvet den. Virkelig interessant og et godt instrument hvis man vil kunne genkende stress og vide hvordan man skal afbøde samme. Jeg kan helt klart anbefale at prøve systemet :) Og så er Connie også super god til at kinesiologi teste ! Så skal du have testet noget så spørg Connie <3

 

18102010

Inge Jørgensen

I sommer var min datter stærkt hæmmet af græspollenallergi. Øjnene var røde og næsen rød og hun nøs konstant. Vi fik tid hos Connie midt i juli. Hvis jeg ikke selv havde siddet og set på, ville jeg ikke havde troet på det. Jeg må indrømme det virkede lidt hokus pokus. Men da vi gik fra Connie havde min datter det allerede bedre. Øjnene var ikke mere så røde og irreterede. Efter bare 1 besøg hos Connie fik hun det mærkbart bedre Det blev en helt anden og gladere pige,som ikke havde noget imod at komme udenfor en dør, og hendes græspollenallergi er forsvundet som dug for solen. Det var helt fantastisk det Connie gjorde for Pernille. Tak for det og til dig som stadig er skeptisk, så skal det prøves for at se og opleve, DET VIRKEDE PÅ PERNILLE, som var meget plaget i sommer. Hilsen Inge.

02122010

Sylvia Oreifig.

Det var en oplevelse at være under Connie's hænder. Hun tager sit arbejde meget alvorligt og med stor fornøjelse også til formål at helbrede hendes villige forsøgspersoner / patienter så meget, som hun kan. Behandling til min overraskelse var kort, men effektiv, selvom det også involveret nogle instant, skarpe gnister af smerte, men at se og føle resultaterne efter, var ret forfriskende og fyldt med fritagelse for vedvarende smerter i de sidste 2 år. Tusind tak Connie!

 

 

 


 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk