,

Allergiklinikken Sorø

Jeg har selv været meget plaget af allergi siden mit 24. år, hvor det rigtigt brød ud, i en periode, hvor jeg åbenbart har været for stresset i forbindelse med uddannelse.Jeg har også prøvet diverse traditionel allergimedicin, som jeg blev meget træt af, og har også prøvet homøopatiske midler, som var bedre, men de sidste år uden effekt. Oplevelsen var, at for hvert år fik jeg mere allergi og blev mere modtagelig. Min allergi startede altid tidligt, faktisk når frosten gik af jorden, hen over foråret, dog ikke i græs sæsonen, men igen i sensommeren, ligesom det kløede i ørerne, når jeg spiste gulerødder.Alt det er rigtig irriterende og meget belastende, når det starter med allergisk snue, og fortsætter i bihulebetændelse, og man til sidst nærmest skal sidde op og sove for at få vejret.  2010 var nok det værste af alle, og det år, hvor jeg besluttede, at nu er det nok, der må gøres noget. Jeg søgte i lang tid og kendte i forvejen til testmetoder med kinesiologi, og jeg fandt Ole Larsens metode meget interessant, for tænk, hvis man kunne gøre noget uden medicin. Nysgerrig er man jo.

Jeg fik en behandling i København, og jeg var heldigvis ikke belastet af Candida i tarmsystemet, men jeg havde meget sarte slimhinder som de fleste allergikere. Jeg faldt i testen på alle pollen undtagen græsserne, og startede med at styrke mine slimhinder med aloe vera. Ialt har jeg fået nok 4 behandlinger, og er selv endelig fri for de gener, som jeg normalt på dette tidspunkt har været meget belastet af.  Så endelig kan man bedre nyde foråret.

Efterfølgende tog jeg kursusforløb hos Ole Larsen som stresskonsulent og allergibehandler.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk