Allergiklinikken Sorø

Øjensygdomme/øjenakupunktur.

 

Øjensygdomme

Ved øjensygdomme behandles mere intensivt med 2 behandlinger dagligt i 5 dage i den første uge, 2 dages pause, og derefter igen 2 behandlinger dagligt i 5 dage, ialt 20 behandlinger.  Såfremt der er god fremgang, anbefales det at fortsætte med intensive behandlinger 2 gange om ugen, indtil grænsen er nået, og der ikke kan forbedres mere. Herefter evalueres forløbet.  Der kan være behov for vedligeholdende behandlinger ved visse øjensygdomme, især ved AMD bør der foretages vedligeholdende behandlinger 1 gang/mdr.

Se infovideo fra Boel akupunktur om øjenforkalkning AMD HER.

 

 Som speciale behandles også med øjenakupunktur her i klinikken, og jeg er fuldt uddannet i moderne akupunktur til øjensygdomme. Jeg benytter udover moderne akupunktur også energi terapi uden ekstra beregning, men som en del af behandlingen for forstærket behandlingsresultat. 

Der er mulighed for, at du kan blive behandlet i eget hjem, hvis du er bosiddende lokalt nær Sorø. Der vil så blive tillagt et mindre kørselsgebyr.

Jeg samarbejder pt med 2 andre dygtige akupunktører:  Bente Repstock, Frederikssund, og Karen Saxtoft, Odense, med hensyn til øjenbehandling, da jeg finder dette emne yderst interessant og vigtigt. Vi er 3 selvstændige akupunktører og er bosiddende, så vi afstandsmæssigt dækker Sjælland og Fyn. Vi er selvfølgelig alle fuldt uddannet i øjenakupunktur og behandler alle en del øjenklienter. Vi er uddannede hos Boel på Akupunktur Universitetet, og vi er alle 3 RAB registrerede akupunktører, din garanti for dygtige og veluddannede akupunktører.

Se mere om, hvad vi tilbyder på  hjemmesiden "Bevar dit syn" HER

 

Bevar Dit Syn, klinikker i Frederikssund, Sorø og Odense

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk