Allergiklinikken Sorø

Rygestop.

 

Jeg behandler rygestop her i klinikken med akupunktur kombineret med bioresonans terapi. Er du nåleskræk, kan akupunktur udelades, og der kan behandles kun med bioresonans. Det er et fuldt automatiseret pc program, hvor man ligger/sidder med påsatte elektroder, og programmet arbejder uafhængigt af behandleren.

 

Før rygestopbehandlingen:

 

Ryg den sidste cigaret 12, gerne 24 timer før behandlingen startes, du vil nok føle en kraftig trang til at ryge, hvilket kun er en fordel, og du må ikke ryge/have røget den dag, behandlingen starter. Drik helst ikke kaffe, erstat det med vand.

 

Under behandlingen:

 

Selve behandlingen varer ca 1,5 time, og du kan sidde eller ligge imens. Du får nogle nåle i ørerne, og derefter  får du nogle elektroder på dine håndled og ankler og en krystal elektrode rundt om nakken for forstærket virkning.

Behandlingen er smertefri, efter nålene er sat i ørerne.

 

Efter behandlingen:

 

Drik gerne en del vand i de efterfølgende dage for hurtigere udskillelse af nikotinresterne, hvorunder kroppen afgiftes. Når der er gået ca 48 timer, har kroppen vænnet sig til det lavere niveau af nikotin, og der går c 2-3 uger, hvorefter kroppen fysisk er normaliseret. Der kan opstå en psykisk reaktion, dvs gamle vaner i hjernen, hvor nogle oplever, at der er en psykisk trang til at ryge, hvis du oplever dette, anbefales en behandling psykisk afbalancering evt. kombiner dit rygestop med at bære en C7 Tool "Bodyfreer". Denne Tool kan hjælpe/støtte dig i den psykiske fase, og den kan tilkøbes seperat.

De fleste i et rygestopforløb stopper efter 1. behandling, dog kan enkelte opleve at have behov for 2-3 behandlinger, hvilket han hænge sammen med øvrige ubalancer i kroppen/psyken. Rygetrangen vil forsvinde, så snart kroppen er i balance.

 

Husk: Du kan tilskud af sygesikringen Danmark til rygestop, hvis du er medlem.

 

 

 

 

 

 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk